Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi 2020-2021 dönemi 1. Sınıf  Oryantasyon Toplantısı 26 Ekim 2020 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Toplantıya Fakülte Dekanı Prof. Dr. İnci Çınarlı, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Gaye Aslı Sancar Demren, Dr. Öğr. Üyesi Murad Özdemir, Fakülte Anabilim Dalı Başkanları, öğretim elemanları idari personeli ve teknisyenleri katıldı. Toplantıya ayrıca İletişim Fakültesi mezunlarından  Adil Dani Kohen, Sinem Taciroğlu ve Umur Yedikardeş de hem akademik hem de sektörel deneyimlerini yeni öğrencilerle paylaşmak üzere konuşmacı olarak katıldı. İletişim Fakültesinin hem fiziki olanakları hem de Erasmus, Çift Anadal ve Yandal Programları ile Bordeaux Montaigne Eş Diploma Programı gibi imkanlarının anlatıldığı toplantıda birinci sınıf öğrencileri detaylı olarak bilgilendirildi. Etkinliğe katılan İletişim Fakültesi mezunlarından  Adil Dani Kohen, Sinem Taci̇roğlu ve Umur Yedi̇kardeş ise GSÜ İletişim Fakültesi ile ilgili deneyimlerini ve Fakültenin kariyerlerine sağladığı katkıları paylaşarak yeni öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundular.

iletisim-1-sinif-oryantasyon-haber-1