Bu yıl 59.'su düzenlenen, dünyanın en prestijli farazi dava yarışması Philip C. Jessup Uluslararası Hukuk Farazi Dava Yarışması'nın Türkiye elemelerinin şampiyonu Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi takımı oldu ve böylece 1-7 Nisan 2018'de Washington D.C.'de düzenlenecek Jessup Kupası Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Hukuk Fakültesi öğrencileri Zeynep Ekinci, Pınar Özcan, Atakan Arslan, Kazım Berkay Arslan ve Mehmet Berk Demir'den oluşan takım en iyi dava dilekçesi (best memorial) ödülünü kazandığı gibi Zeynep Ekinci de etkileyici performansıyla en iyi konuşmacı (best oralist) ödülüne layık görüldü. Oynadığı tüm maçları ve yarışmadaki tüm ödülleri kazanan takım böylece ulaşılması güç bir başarıya imza attı.

hukuk